Student

Jij bent eruit: jouw toekomst ligt binnen zorg en welzijn. Hoe bereid je jezelf nu voor op de volgende stap? Welke (vervolg)opleiding kies je? Wil je werken en leren combineren? Tot waar wil je doorleren? En wat als je direct aan de slag wilt?

Jouw carrière in zorg en welzijn begint hier. Hier ontdek je precies welke organisaties er in Limburg te vinden zijn, in welke werkvelden jij terecht kunt, welke vacatures er op het moment zijn én wat er allemaal op de agenda staat. Kom je er niet helemaal uit? Maak dan gebruik van gratis studentencoaching en zet jouw eerste of volgende stap in gang!

Waar begin jij?

Studentenjobs voor meer ervaring

Alvast werken in de zorg als student? Dat kan! Je hebt verschillende mogelijkheden om ervaring op te doen tijdens je studie:

Werken en leren in de zorg
Met een BBL-opleiding (mbo) of duaal studie (hbo) combineer je meteen leren en werken. Je gaat één keer per week naar school en de rest van de tijd aan de slag bij een erkend leerbedrijf. Zo pas je wat je leert direct toe en krijg je het vak in de praktijk mee. Goed voor je kennis, ontwikkeling, cv én portemonnee.

Meer over leren-werken

Bijbaan zorgstudent
Zoek je als zorgstudent een bijbaan? Kies dan een studentenbaan die perfect combineert met je zorgopleiding. In de zorg zijn volop bijbanen voor studenten te vinden. Of je nu pas net begint of juist al bijna klaar bent met je opleiding, mbo-, hbo- of wo-student bent; er is een bijbaan in de zorg voor elke student. Wat wordt jouw studentenbijbaan? Wie weet staat ‘ie nu al tussen alle vacatures...

Vakantiewerk studenten
Wat ga jij doen in je vakantie? Genieten van de zon, met vrienden de hort op, of zelfs alvast blokken voor het volgende semester? Zeg nou zelf: daar ben je vast niet je hele vakantie aan kwijt. Besteed (een deel van) je vrije dagen dan op een zinvolle manier door alvast ervaring op te doen met vakantiewerk in de zorg!

Een vakantiebaan is voor studenten een perfecte manier om te ontdekken wat voor soort zorgwerk het beste bij jou past. Het gaat niet om zomaar een zomerbaantje, maar om werk waar jij voldoening uit haalt en wat jou meer kennis en ervaring oplevert. Lijkt dat je wat? Bekijk meteen de vacatures voor vakantiewerk:

Vacatures vakantiewerk