Sevagram zoekt een

Vaste avonddienst Somatische zorg binnen Oosterbeemd in Valkenburg

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg
Een band opbouwen met bewoners én ondersteunen bij uitdagende zorg! Dat is waarom collega’s graag werken binnen onze locatie Oosterbeemd waar bewoners met somatische zorgvragen wonen. Wij hebben mogelijkheden voor vaste avonddienst voor de functies helpende, verzorgende (IG), verpleegkundige en begeleider.

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Op onze locatie in Oosterbeemd, aan het centrum van Valkenburg, verlenen we zorg aan bewoners die vanwege (intensieve) lichamelijke zorg niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Maar ook bewoners met beginnende, lichte dementie vinden hier hun nieuwe thuis. Het is een heel open huis, waar de warme sfeer van de locatie al voelbaar is zodra je de voordeur binnenloopt. Onze locatie staat aan de vooravond van een grote verbouwing die ervoor moet zorgen dat de locatie weer een eigentijds karakter krijgt. Ons team van ervaren en vertrouwde medewerkers zet zich iedere dag opnieuw in om het thuisgevoel voor onze bewoners binnen de locatie te evenaren.

Oosterbeemd is ook één van onze locaties die een belangrijke rol speelt binnen ons Community Care programma. Het is een warme ontmoetingsplek voor de buurt. Ouderen uit de buurt kunnen makkelijk even bij ons binnenlopen voor een kop koffie, een leuke culturele activiteit of voor een praatje. Maar ook lokale verenigingen en andere betrokkenen uit de omgeving dragen graag bij aan het welzijn van onze ouderen.

Jouw baan binnen Oosterbeemd in Valkenburg
Bij ons verleen je kwalitatieve, warme zorg waar voldoende tijd en aandacht voor de bewoner écht centraal staan. De somatische zorg kan uitdagend zijn en biedt tegelijkertijd ruimte om echt een band op te bouwen met bewoners. Dat jij de bewoners goed kent en weet wat er speelt, zorgt ervoor dat jij de beste mensgerichte zorg en welzijn kunt leveren! Hierbij hou je rekening met eigen leefgewoontes die in samenspraak vraaggericht worden aangeboden om het thuisgevoel te evenaren.

We hebben mogelijkheden voor vaste avonddiensten in de functie van Helpende, Verzorgende (IG), Verpleegkundige en Begeleider. Om hiervoor in aanmerking te komen dien je al over een relevante (zorg)diploma voor de desbetreffende functie te beschikken.

Waar kun je op rekenen?
  • Bij ons kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren bij een fulltime dienstverband
  • We bouwen graag samen aan een langdurige arbeidsrelatie. We bieden je daarom een contract dat bij jou past, met vaste uren
  • Je maakt deel uit van een Planetree organisatie, mensgericht. Waarin we allemaal vanuit ons hart werken, denken en doen
  • Wij bieden je de mogelijkheid om door te groeien of je verder te ontwikkelen met ons opleidingsaanbod
  • Salaris volgens cao VVT, gebaseerd op de functie waarin jij start (helpende FWG 20, verzorgende IG FWG 40, verpleegkundige FWG 45, begeleider FWG 35/40)
  • Jij gaat aan de slag in vaste avonddienst. Het door jou gewenste aantal contracturen bespreken we tijdens de sollicitatie

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Oosterbeemd in Valkenburg?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Melissa (Recruiter) op 06 28 49 58 51. Liever eerst een dagje meelopen? Laat het ons weten!

Heb je eerst nog wat vragen of wil je nog meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met teammanagers Sander (0639083823) of Silvia (0618467377).