Deel dit:

Het is fijn om mensen te kunnen helpen en de dankbaarheid die je daarbij terugkrijgt is enorm!

Ik zal mij eerst even voorstellen! Mijn naam is Hailey Reuleaux en ik ben 20 jaar oud. Afgelopen zomer heb ik mijn diploma verzorgende IG in ontvangst mogen nemen. Ik heb de opleiding verzorgende IG gedaan op de Zorg Academie Parkstad in Heerlen, in de BOL-variant. Dit houdt in dat je de hele week naar school gaat en ervaringen opdoet wanneer je op stage gaat bij een erkend leerbedrijf.

Tijdens mijn opleiding heb ik in het weekend gewerkt als ondersteuner wonen en zorg in zorgcentrum Op den Toren van Cicero in Nuth. Doordeweeks heb ik in mijn laatste leerjaar stage gelopen bij Cicero in zorgcentrum ’t Brook in Voerendaal. Mijn stage bij ’t Brook beviel me zo goed dat ik hier ook graag wilde blijven werken na het behalen van mijn diploma. En dat is gelukt! Sinds juli ben ik officieel als verzorgende IG in dienst bij Cicero Zorggroep, op de somatische afdelingen van zorgcentrum ’t Brook.

Ik vind het belangrijk dat het om de cliënt gaat en dat de cliënt zolang mogelijk zijn eigen regie houdt.

Het is fijn om mensen te kunnen helpen en de dankbaarheid die je daarbij terugkrijgt is enorm! Daarbij is geen dag hetzelfde; elke dag variatie. Ik vind het erg waardevol om een bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn van onze mensen. En dan het liefste natuurlijk bij Cicero. De cliënt-centraal visie van waaruit je werkt bij Cicero, daar sta ik helemaal achter. Ik vind het belangrijk dat het om de cliënt gaat en dat de cliënt zolang mogelijk zijn eigen regie houdt. Daarom zit ik bij Cicero helemaal op mijn plekje.