Mondriaan zoekt een

Verpleegkundige bij Ouderenzorg

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Mondriaan Ouderenzorg in Heerlen zoekt een verpleegkundige voor de open afdeling C4 (Miljoenenlijn) voor 32 uur per week. Als verpleegkundige werk je met eigen verantwoordelijkheid, heb je een leidende rol in de behandeling van de patiënten en ga je actief met hen aan de slag. Samen werken we aan de beste behandeling en zorg voor onze ouderen . Kom jij hieraan bijdragen ? We maken graag kennis met je.

Past deze functie bij jou?
Afdeling C4 is een open opname en resocialisatieafdeling. Samen met de patiënt behandelen, stabiliseren en verfijnen we diagnostiek van de gerontopsychiatrische problematiek door middel van opname vanuit de thuissituatie of voortzetting van behandeling op een van de gesloten opnameafdelingen. Er wordt gestreefd naar optimaliseren van zelfstandigheid en zelfredzaamheid op meerdere levensgebieden. Om dit te faciliteren heeft de afdeling een open karakter waarbij zoveel mogelijk aanspraak wordt gedaan op de eigen verantwoordelijkheid van de patiënt.

Binnen de afdeling zijn een 11-tal bedden gelabeld als topklinisch: 1 topklinisch diagnostisch bed, 2 topklinische bedden voor intensieve traumabehandeling en 8 bedden voor topklinische zorg voor ouderen met persoonlijkheidsproblematiek. Deze bedden worden regulier belegd indien er geen aanmeldingen zijn voor topklinische zorg. Het streven is dat de patiënt na opname terugkeert naar de eigen woonsetting. Indien dit niet meer haalbaar is wordt er met de maatschappelijk werker gezocht naar een passende setting, hierbij kun je denken aan Beschermd Wonen of een verzorgings-/ verpleeghuis.

Als verpleegkundige ga je actief aan de slag met de patiënten, zoals met motiverende gesprekstechnieken, het uitwerken van een ABC- of signaleringsplan, aansluiten bij familiegesprekken en mdo's. Dit doe je in nauwe samenwerking met de behandelaren zoals artsen, psychiater en psycholoog. Je komt terecht in een fijn team, collega's ondersteunen elkaar en gaan voor de beste zorg.

Dit neem je mee
  • Je bent in het bezit van een mbo-/hbo-diploma Verpleegkunde;
  • Je bent BIG-geregistreerd;
  • Je hebt grote affiniteit met de doelgroep en daarnaast heb je kennis van psychopathologie en somatiek;
  • Je hebt een flexibele werkhouding en je vindt het leuk en een uitdaging om in een dynamische, soms hectische werkomgeving te functioneren.

Wat wij bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen.

En verder:
  • Je krijgt een contract voor bepaalde tijd (jaar) met de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
  • Het salaris bedraagt minimaal €2.357,-- en maximaal €3.326,-- (verpleegkundige 2, FWG 45 - CAO GGZ). Deze bedragen zijn bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur;
  • Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto, uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen;
  • Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.
Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website en op werkenbijmondriaan .

Is je interesse gewekt?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Suzan Benden, afdelingshoofd C4, bereikbaar op het nummer: 06-33040055.

Heb je interesse, stuur dan vóór 19 mei 2021 je reactie via de sollicitatiebutton.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld