Sevagram zoekt een

Verzorgende IG bij Molenpark in Heerlen nacht en avonddienst

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Vacature Verzorgende IG bij Molenpark (vaste avond en nachtdienst)
Ben jij een Verzorgende IG’er die het leuk vindt om de nieuwe generatie te begeleiden en de kneepjes van het vak te leren? Op onze locatie Molenpark in Heerlen zoeken wij uitbreiding van ons team!

Wil jij een indruk krijgen van jouw nieuwe werkplek bij Molenpark?
Binnen de locatie Molenpark wonen met name mensen met een vorm van dementie die continu onze zorg, aandacht en ondersteuning nodig hebben. De zorg voor mensen met een dementie en soms ook onbegrepen gedrag maakt in de komende jaren een ontwikkeling door. Molenpark investeert dan ook in het door-ontwikkelen van een therapeutisch leefklimaat waarbinnen we de zorg voor mensen met onbegrepen gedrag zo optimaal mogelijk kunnen vormgeven. En jij ziet dit echt als een uitdaging!

Molenpark investeert ook actief in het opleiden van nieuwe collega’s of het stimuleren van doorgroeimogelijkheden. Het cluster waar jij zou komen te werken is ingericht als leeromgeving waarbinnen welzijnswerkers, helpende, verzorgenden en verpleegkundigen de kneepjes van het vak kunnen leren van ervaren collega’s. Andersom hopen wij onze visie op zorg nog beter te laten aansluiten op de toekomst door input van jonge professionals met een scherp oog voor innovatie.

Het werken als Verzorgende IG bij Molenpark
Als Verzorgende IG bieden we je bij Molenpark een stabiele en gezellige baan waar je de ruimte krijgt om verder te groeien!
Als verzorgende IG ondersteun je bij het opstellen en de evaluatie van zorgleefplannen. Je verzorg, begeleid en verpleeg je bewoners en verricht verschillende verpleegtechnische handelingen. Gezien je inlevingsvermogen weet je bewoners te activeren en te stimuleren in hun zelfredzaamheid.
Je bent het aanspreekpunt voor de bewoners en hun familie en signaleer, interpreteer en adviseert onze bewoners op basis van jouw medische kennis.
Kort om: in deze functie speel je niet alleen een grote rol in het welzijn van onze bewoners, maar ook in de ontwikkeling van onze leerlingen!

Wil jij gelijk solliciteren bij Sevagram in Heerlen?
Ben jij net zoals ons enthousiast over het werken binnen Molenpark? Dan ontmoeten wij jou graag! Solliciteren kan heel eenvoudig door je gegevens achter te laten via de solliciteerknop. Wij nemen dan contact met je op om nader kennis te maken, of neem direct contact op met Recruitment door te bellen of te appen naar 06 28 49 59 39

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Joze Huijnen, Teammanager Zorg, vertelt je graag meer!