Verpleegkundige Top-Opleiding

Wil jij opgeleid worden tot verpleegkundige in een ziekenhuis? Dan moet jouw hart in de zorg liggen. Verpleegkunde gaat over mensen. Het is belangrijk dat je je oprecht kunt inleven in alle zorgvragen. Is de verpleegkundige Top-Opleiding ierts voor jou?

De verpleegkundige Top-Opleiding in Limburg is vrijwel volledig gericht op de klinische zorg in een ziekenhuis. De inhoud en inrichting van deze opleiding is ontwikkeld en samengesteld door Gilde Zorgcollege en VISTA college en vier Limburgse ziekenhuizen. Tijdens de opleiding loop je stage in minimaal een van deze ziekenhuizen: VieCuri Medisch Centrum in Venlo/Venray, Zuyderland Geleen/Heerlen, Laurentius Roermond en Maastricht UMC+. Na de opleiding heb je een grote kans op een baan bij een van deze ziekenhuizen omdat je tijdens je stage al een goede binding kunt opbouwen met je mogelijke werkgever.

“Als MBO-verpleegkundige heb je in het Maastricht UMC+ alle kansen om je verder te ontwikkelen. Samen opleiden voor een gezonde toekomst!”

Michel van Zandvoort - Directeur Maastricht UMC+ Academie

Opleiding in het kort

De Verpleegkundige Top-Opleiding duurt vier jaar. Je krijgt theorielessen op een van de locaties van Gilde Zorgcollege of VISTA college. Deze lessen bevatten aanvullende lesstof die aangeleverd is door de ziekenhuizen. Enkele lessen zullen ook verzorgd worden door medewerkers van ziekenhuizen.De praktijk voer je uit in een ziekenhuis. Lesweken worden afgewisseld met stages. Elk leerjaar heeft minimaal een blok van 10 weken stage. In de laatste twee leerjaren loop je vier dagen per week stage in een ziekenhuis en kom je een dag naar school. Een aantal studenten krijgt na de eerste twee bol leerjaren de mogelijkheid af te maken in een bbl variant (werken-leren). Je werkt dan vier dagen per week in een ziekenhuis (inclusief salaris) en gaat een dag naar school.

Kom meer te weten over de opleiding

Ben jij enthousiast geworden?

Meld je dan aan voor de verpleegkundige Top-Opleiding bij Vista College of Gilde opleidingen. Lees meer over de ROC of meld je direct aan voor de opleiding.

 Meer informatie Vista College       Meer informatie Gilde Opleidingen

Meer info/aanmelden bij Gilde Zorgcollege --> LINK

Meer info/aanmelden bij VISTA college --> LINK (of in widgets?)