Sevagram zoekt een

Culinair adviseur Eten, Drinken en Winkels

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Culinair adviseur Eten, Drinken en Winkels 32 - 36 uur
Coachen – Procesmatig denken – Altijd één stap voor

Sevagram
Sevagram is een maatschappelijk betrokken ouderenzorgorganisatie met 22 locaties in de regio’s Parkstad, Heuvelland en Maastricht. De organisatie onderscheidt zich van andere zorgorganisaties door haar zichtbaar én merkbaar betere mensgerichte zorg. Sevagram werkt met het Planetree Label. Een wereldwijde visie op zorg waarbij de liefde voor de mens op één staat.

Wat ga je doen?
Als culinair adviseur EDW ben je zowel tactisch als operationeel bezig, en focus jij je op alle processen rondom voeding, dranken en winkels binnen Sevagram. Hierbij neem je de lopende facilitaire & keuken processen onder de loep, ga je met collega’s in gesprek en kijk je waar je de zaken kan verbeteren. Je signaleert knelpunten binnen de processen en gaat hierover in gesprek met jouw contractmanager. Samen zetten jullie een plan om op deze knelpunten te tackelen. Daarnaast verzamel, analyseer en verwerk je de gegevens in periodieke managementrapportages en lever je zo een bijdragen aan het jaarverslag.

Als culinair adviseur EDW en je pro actief, wacht je niet af, maar loop je altijd één stap voor! Hierdoor kun je interactief op de zorglocaties meedenken en ben je een goede toevoeging binnen verschillende projectgroepen. Je komt te werken binnen het Facilitair Bedrijf, afdeling Inkoop en Contractmanagement. In ons team van 4 inkopers, 4 contractmanagers, 1 projectleider en 4 junior contractmanagers werk je ondersteunend aan en nauw samen een van de contractmanager(s) die op tactisch / strategisch vlak verantwoordelijk is voor de diverse Facilitaire diensten.

Wat verwachten wij van jou?
Voor deze functie zoeken we een gedreven collega, die communicatief vaardig is en procesmatig kan denken.

Verder herken je jezelf in de volgende punten:
  • De functie vereist een opleiding op MBO-4 met ruime ervaring of een HBO opleiding met enkele jaren ervaring op het gebied van kook/regenereerprocessen, werkprocessen in de keuken en processen rondom voeding in de zorg
  • Je bent communicatief vaardig en weet de interne klant en de leverancier met tact te overtuigen
  • Je weet goed oorzaak-gevolg te onderscheiden
  • Met jouw creativiteit vind je altijd een oplossing
  • Uitstekende coachende vaardigheden om mensen binnen de keuken te ondersteunen en te begeleiden naar een hoger niveau.
  • Als culinair adviseur EDW beschik je over relevante productkennis en kun je je verplaatsen in de doelgroep
  • Je bent hands-on en vind het geen probleem om af en toe mee te lopen om zo de processen beter te begrijpen.
  • Daarnaast beschik je over kennis op het gebied van HACCP.

Arbeidsvoorwaarden
Ben je enthousiast en wil je samen met ons stappen zetten binnen het facilitair bedrijf van Sevagram? Dan plannen we graag een kennismakingsgesprek in. Solliciteer met je CV en motivatiebrief via de sollicitatieknop, en dan komen we zo snel mogelijk met jou in contact.

Twijfel je, of heb je een inhoudelijke vraag? Neem dan contact op met onze Contractmanager Caroline Schmetz via telefoon (06 28 45 52 64) of mail (caroline.schmetz@sevagram.nl) of met onze recruiter Christel Cals (06 21 40 91 37 / christel.cals@sevagram.nl)