Sevagram zoekt een

Helpende binnen Valkenheim in Valkenburg

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg
Helpende binnen Valkenheim in Valkenburg
Ben jij klaar voor een nieuwe, frisse en uitdagende werkomgeving die volop in ontwikkeling is? Word dan onze collega binnen ons nieuwe Valkenheim!

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Als helpende kom je te werken binnen locatie Valkenheim in hartje Valkenburg. Hier wonen bewoners met dementie. Je komt hier terecht in een nieuw team mét ervaren collega’s die veel expertise op het gebied van dementie in huis hebben.

Nadat de locatie in 2021 werd getroffen door de overstromingen is de locatie volledig vernieuwd én uitgebreid. De locatie is opgebouwd uit kleinschalige afdelingen (13 bewoners) en grotere afdelingen (24 bewoners) waarbij we bekijken op welke plek jij het beste tot je recht komt. Samen geven we verder vorm aan het nieuwe Valkenheim waarbij we jou uitdagen om mee te denken over hoe we zorg en welzijn voor onze bewoners zo optimaal mogelijk kunnen blijven inrichten.

Alvast een indruk krijgen van de locatie? Klik dan hier voor meer informatie en een digitale rondleiding door de nieuwbouw.

Jouw baan als helpende binnen Valkenheim in Valkenburg
“Een fijn en warm thuis creëren, oog voor de behoefte van de bewoner, zorg en welzijn op maat” Hier gaat jouw zorghart sneller van kloppen! Binnen onze nieuwe locatie wordt het gewende leven van onze bewoners zoveel mogelijk voortgezet. Hierbij hebben we aandacht voor ieders talenten en behoeften. Doordat jij de bewoners op jouw afdeling als geen ander kent, ken jij hun levensverhaal en zet jij je hier optimaal voor in. Heeft meneer Leerdam in zijn jongere jaren altijd graag muziek gemaakt? Dan weet jij dit mee te nemen in zijn dagelijkse leven binnen Valkenheim! Dit zorgt ervoor dat jij als gedreven en bevlogen zorgmedewerker met passie en plezier werkt en dit straal jij ook uit naar onze bewoners. Vanuit jouw positieve en frisse blik signaleer jij uitdagingen op de werkvloer en zet jij deze om in een kans om stappen vooruit te zetten en zo van Valkenheim een fijn en warm thuis te (blijven) maken.

Heb je tijdens jouw opleiding het keuzedeel helpende plus behaald? Daar zijn we heel blij mee! De bijbehorende taken mag je uiteraard uitoefenen.

Welk salaris verdien je als helpende bij Sevagram?
Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022-2023.
  • In deze functie ontvang jij een salaris van € 2.139,72– € 2.717,96 (afhankelijk van ervaring) bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Daarnaast kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren
  • We bouwen graag samen aan een langdurige arbeidsrelatie. We bieden je daarom een jaarcontract mét vaste uren die aansluiten op jouw wensen en situatie (parttime of fulltime) én uitzicht op een vast dienstverband.

Overige arbeidsvoorwaarden conform Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT)

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Valkenheim in Valkenburg?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Melissa (Recruiter) op 003128495851 om direct een afspraak te maken om eens een dagje mee te komen lopen.

Wil jij meer zien over het werken bij Sevagram? Volg ons dan op onze social media kanalen Facebook werkenbijsevagram en Instagram (@werkenbijsevagram) Tot snel!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.