Sevagram zoekt een

Helpende binnen Valkenheim in Valkenburg

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg
Helpende binnen Valkenheim in Valkenburg
Maak deel uit van ons hechte team dat warme zorg verleent en waar we elke dag samen een verschil maken in het leven van onze bewoners met dementie.

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Onze locatie Valkenheim in Valkenburg is na de gevolgen van de overstromingen in 2021 volledig vernieuwd en uitgebreid. De locatie is opgebouwd uit kleinschalige woonvormen van 12 tot 24 bewoners. Hierdoor kunnen we onze medewerkers inzetten op een afdeling die goed bij hen past. Samen geven we iedere dag verder vorm aan het nieuwe Valkenheim waarbij we medewerkers uitdagen om mee te denken over hoe we zorg en welzijn voor onze bewoners zo optimaal mogelijk kunnen blijven inrichten om zo een fijn en warm thuis voor hen te creëren.

Jouw baan als helpende binnen Valkenheim in Valkenburg
“Een fijn en warm thuis creëren, oog voor de behoefte van de bewoner, zorg en welzijn op maat” Hier gaat jouw zorghart sneller van kloppen! Binnen onze nieuwe locatie wordt het gewende leven van onze bewoners zoveel mogelijk voortgezet. Hierbij hebben we aandacht voor ieders talenten en behoeften. Doordat jij de bewoners op jouw afdeling als geen ander kent, ken jij hun levensverhaal en zet jij je hier optimaal voor in. Heeft meneer Leerdam in zijn jongere jaren altijd graag muziek gemaakt? Dan weet jij dit mee te nemen in zijn dagelijkse leven binnen Valkenheim! Dit zorgt ervoor dat jij als gedreven en bevlogen zorgmedewerker met passie en plezier werkt en dit straal jij ook uit naar onze bewoners. Vanuit jouw positieve en frisse blik signaleer jij uitdagingen op de werkvloer en zet jij deze om in een kans om stappen vooruit te zetten en zo van Valkenheim een fijn en warm thuis te (blijven) maken.

Heb je tijdens jouw opleiding het keuzedeel helpende plus behaald? Daar zijn we heel blij mee! De bijbehorende taken mag je uiteraard uitoefenen.

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Valkenheim in Valkenburg?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Melissa (Recruiter) op 06 28 49 58 51 om direct een afspraak te maken om eens een dagje mee te komen lopen.

Heb je eerst nog wat vragen of wil je nog meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Hans Tasma 06 10 36 83 95 of Isabelle Hermans 06 39 08 37 93, Teammanagers zorg.