Mosae Zorggroep

We geloven in de eigen kracht van mensen, ongeacht hun leeftijd. Door de kracht van onze cliënten en de mensen om hen heen te versterken, werken we samen aan kwaliteit van leven. Zodat ouderen zich thuis voelen;  in hun eigen woning of in een van onze zorglocaties. Thuis is de basis. Mosae Zorggroep ondersteunt en biedt diensten aan in de gemeente Maastricht. De zorglocaties van Mosae Zorggroep bevinden zich in het westelijke stadsdeel van Maastricht.

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met HRservicedesk

Bel: 043 - 3549102

Onze medewerkers zijn net zo gericht op zelfstandigheid als de ouderen voor wie zij zich elke dag inzetten. Ze maken vanuit professionaliteit keuzes in hun werk en nemen daarvoor de verantwoordelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel, creatief en in staat om te doen wat elke specifieke situatie van hen vraagt.

Naast zelfstandig en deskundig zijn medewerkers én vrijwilligers gericht op samenwerking. Met elkaar krijgen we meer voor elkaar. Waar voorheen vooral een beroep werd gedaan op de zorgexpertise van onze medewerkers, werken ze nu veel meer als ondersteuner. Met inlevingsvermogen en oprechte interesse ondersteunen de medewerkers van Mosae Zorggroep de cliënt zo optimaal mogelijk bij het vormgeven van zijn eigen leven.