Envida

Medewerker verpleegzorg of wijkverpleegkundige op zoek naar een nieuwe baan? Bij Envida vind je het beste van twee werelden. We zijn de grootste zorgorganisatie in Zuid-Limburg én we werken heel lokaal: op 19 locaties en in 51 wijkteams. We zijn in de hele regio dicht bij de mensen die zorg nodig hebben. De kans is dus groot dat jij gewoon op je fiets naar het werk kunt. Bij mensen thuis of in één van onze zorgcentra in Maastricht en het Heuvelland. Overal werken we met kleinschalige teams, met veel vrijheid en zelfstandigheid. We vinden het belangrijk dat iedereen met plezier zijn werk kan doen. Juist omdat we de grootste zijn, kunnen we dat ook waarmaken. Vele handen verdelen het werk, dus we zijn een stuk flexibeler dan je misschien gewend bent. Bij Envida weten bijvoorbeeld veel collega’s met jonge kinderen werk en privé heel goed in balans te houden.

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met onze recruiters

Bel: 043-6314008

Je werkt in een fijn team met collega’s die voor elkaar klaar staan. Tegelijkertijd weet je dat Envida op de achtergrond alles voor je regelt. Met moderne faciliteiten bijvoorbeeld; je krijgt wat je nodig hebt om je werk zo goed mogelijk te doen. Via opleidingen en trainingen kun je jezelf continu blijven ontwikkelen. Zodra je toe bent aan een volgende stap zijn er binnen Envida de meeste doorgroeimogelijkheden van de hele regio.

Juist omdat je elke dag met zoveel liefde voor anderen zorgt, doen wij graag iets extra’s voor jou. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een interessante fietsregeling en met je gratis lidmaatschap op Envida Service krijg je kortingen op allerlei diensten en producten. Daarnaast hebben we een super actieve ontspanningscommissie die veel leuke activiteiten voor jou en je collega’s organiseert.

Samen doen we er alles aan om onze bewoners en cliënten een dag met een gouden randje te geven. Wil jij ook iets voor een ander betekenen? Bekijk onze zorgvacatures en laat van je horen. 

www.werkenbijenvida.nl
werken@envida.nl