Woonzorgcentrum Aan Stad-thoes

Woonzorgcentrum Aan Stad-thoês is gelegen in het centrum van Ospel. Het bevat 39 royale appartementen en vier naastgelegen woningen. De appartementen hebben allerlei technische voorzieningen die de toegankelijkheid en veiligheid vergroten.

Zorgverlening

Mensen huren de appartementen van de woningvereniging en ontvangen naar behoefte thuiszorg van Stichting Land van Horne. Dit kan bijvoorbeeld hulp bij het huishouden zijn of persoonlijke verzorging zoals hulp bij het wassen en aankleden. Maar er kan veel meer, zelfs intensieve zorg of verpleging is mogelijk.

Voorzieningen

Aan Stad-thoês beschikt over verschillende voorzieningen, waaronder een gezellige recreatieruimte waar activiteiten georganiseerd worden door de bewonerscommissie. 

Onderdeel van Land van Horne

Aan Stad-thoês is een van de (woon)zorgcentra van de Stichting Land van Horne. Een zorgorganisatie met aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden. Met 18 locaties, circa 2.600 medewerkers en 1.200 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

Je vindt ons hier:

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Afdeling Recruitment

Bel: 088 - 9878888