Expeditie Zorg Zuid-Limburg

De zorggroepen Meander, Mosae en Vivantes starten in april met Expeditie Zorg Zuid-Limburg. Dit opleidingstraject maakt het voor zij-instromers en doorstromers in de Zorg mogelijk om sneller en gemakkelijker een erkend MBO-diploma Verzorgende IG/MZ of Verpleegkundige te behalen. Samen bieden zij 30 unieke werk-leerplekken aan.

Ben jij op zoek naar een carrièreswitch richting de ouderenzorg inclusief volledig betaalde opleiding? Grijp dan je kans!

Je wil graag zo snel mogelijk aan de slag in de Zorg. Je bent gemotiveerd, beschikt over een zelfstandige werkhouding en hebt competenties opgedaan in je voormalige werkcarrière(s). Het enige dat ontbreekt is ervaring in je nieuwe vakgebied. Expeditie Zorg Zuid-Limburg biedt jou een oplossing.

​Zij-instromers en doorstromers worden direct ingezet en kunnen in gemiddeld twee jaar tijd een erkend MBO-diploma Verzorgende IG/Maatschappelijke Zorg of Verpleegkundige behalen. Niet onbelangrijk: Het startsalaris ligt hoger dan bij reguliere BBL (Beroeps Begeleide Leerweg) trajecten.