Zuyderland Thuiszorg

Zuyderland Thuiszorg staat garant voor kwalitatief goede verzorging, verpleging en begeleiding van cliënten met kleine, grote, simpele en complexe zorgvraagstukken. Onze 600 medewerkers leveren tijdelijke of langdurige zorg aan huis en maken het, samen met mantelzorgers, voor cliënten mogelijk zo lang en comfortabel als het kan in hun vertrouwde thuisomgeving te blijven wonen.

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Wendy Schreuders, recruiter

Bel: 06-1222185

Bij een vertrouwde omgeving horen ook vertrouwde gezichten. Om die reden werken we binnen Zuyderland Thuiszorg met 26 kleine wijkteams voor Verzorging en Verpleging, allen gecoördineerd en aangestuurd door een eigen wijkverpleegkundige.
De wijkteams zijn klein genoeg om een sterk netwerk dichtbij de cliënt te hebben en groot genoeg om bij elke zorgvraag continuïteit te bieden. Zuyderland Thuiszorg is actief in de gemeenten: Sittard-Geleen, Beek, Stein, Schinnen, Born en Susteren.

Behalve onze diensten op het vlak van Verzorging en Verpleging kan de cliënt bij Zuyderland Thuiszorg ook terecht voor Specialistische Verpleging, Palliatieve Zorg, Nachtzorg en Psychische Begeleiding Thuis. Deze specialistische teams werken regionaal en vullen daarmee de reguliere wijkteams passend aan. Hoe complex de zorgvraag ook is, wij organiseren de oplossing voor de cliënt.