Woonzorgcentrum Kwartierstaete

In Stramproy ligt woonzorgcentrum Kwartierstaete. Een modern en sfeervol woonzorgcentrum. Het is centraal gelegen in het dorp en heeft een prachtige tuin. Het ligt aan het Kerkplein in Stramproy, nabij de kerk, winkels en andere voorzieningen.

Zorgverlening en voorzieningen

Er zijn dertig appartementen met zorgvoorzieningen die woningstichting St. Joseph verhuurd aan mensen met een indicatie. De bewoners ontvangen er thuiszorg van Land van Horne. Dit kan bijvoorbeeld hulp bij het huishouden zijn of persoonlijke verzorging zoals hulp bij wassen en aankleden. Zelfs intensieve verpleging is mogelijk.

In Kwartierstaete biedt Land van Horne dagactiviteiten in groepsverband aan zelfstandig wonende ouderen. Voor andere voorzieningen - zoals het eetpunt, of het meedoen met activiteiten- zijn de bewoners welkom in het nabij gelegen zorgcentrum Rust in Roy.

Onderdeel van Land van Horne

Kwartierstaete is een van de (woon)zorgcentra van de Stichting Land van Horne. Een zorgorganisatie met aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden. Met 17 locaties, circa 2.600 medewerkers en 1.200 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

Je vindt ons hier:

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Afdeling Recruitment

Bel: 088 - 9878888