Kinderopvang

Van geregistreerde kinderdagverblijven en peuterspeelzalen, tot gastouderopvang en buitenschoolse opvang: stuk voor stuk mogelijkheden binnen de kinderopvang.

In de kinderopvang ben je zoveel meer dan alleen een ‘veredelde oppas’. Het is een intensief beroep dat om veel kennis en kunde vraagt. Zo draag je bij aan de verzorging, opvoeding en ontwikkeling van jonge kinderen. Naast eten, drinken en eventueel een schone luier geven leer je de kinderen sociale waarde en normen, verzin je activiteiten en organiseer je de daginvulling binnen jouw groep. Er gaan steeds meer kinderen naar de opvang. In 2018 had ruim 45% van de kinderopvangorganisaties vacatures.

Kinderen van allerlei jonge leeftijden worden in kinderopvangorganisaties verzorgd: van baby tot de basisschoolleeftijden. Daarnaast zijn er ook opvangmogelijkheden voor kinderen van 12 tot 16 jaar. Werkende ouders hebben jouw hulp nu eenmaal nodig, en vertrouwen op jouw kennis, kunde en passie om hun kleintjes veilig en gelukkig te houden. En laten we eerlijk zijn; wat is er nu leuker dan iedere dag een lach op die kindergezichtjes te kunnen toveren?